Howard Komproe is Comedian, acteur en liefhebber van lekker eten. Met zijn YOUTUBE platform KOMPROEVEN, houdt hij iedereen scherp. 
Wij van Moonshine hebben al eens een aflevering met em gemaakt over onze Sopropo Gin. 
Howard was meteen fan. Natuurlijk kon een samenwerking niet uitblijven. 

Speciaal voor de feestdagen, Gin van Sopropo in samenwerking met
KOMPROEVEN


Sopropo Gin Kopen


Direct naar winkel om Sopropo Gin te kopen?​Sopropo Gin is gemaakt met de in Suriname veel gegeten groente Sopropo. Naast de sopropo wordt er voor de Sopropo Gin ook gebruik gemaakt van jeneverbes, Madame Jeanette peper, kardemom, venkel, jasmijn, lavendel, sinaasappel en een aantal kruiden. Het resultaat is een soepele florale en zachte gin.

 

Op de neus is de geur van de gin zacht en doet het denken aan groenten met een vleugje citrus. De aroma’s van anijs en venkel komen subtiel naar voren.
Qua smaak wordt je direct begroet door de pittige Madame Jeanette pepers. Zij zorgen voor een tinteling die lang blijft hangen. Zodra deze langzaam wegebt, komen de bloemige tonen van de jasmijn en lavendel naar voren. De afdronk is lang en zacht en brengt een ware smaakexplosie met zich mee. De pittigheid van de pepers is nog aanwezig, evenals de licht bittere smaak van de sopropo en de zoete, florale tonen van de jasmijn, lavendel en sinaasappel.

 

Direct Sopropo kopen